Dr. Ellen Marmur, Previses medicinska rådgivare

Ellen Marmur legitimerad läkare och specialist i dermatologi utbildad vid Albert Einstein College of Medicine och Cornell University i NYC.

Hon är verksam vid Mount Sinai Hospital i New York och verksamhetschef på Marmur Medical en av de mest framstående privata hudklinikerna i New York.

Hennes filosofi är att ”vår kropp är utrustad med de mest fantastiska, sofistikerade föryngrings- och reparationsmekanismer. Målet är att främja dessa underbara system så att de kan optimera vår huds hälsa. Att skydda och förebygga låter kanske inte som den mest glamorösa metoden, men om det görs aktivt är det den mest värdefulla investering du kan göra i din hud.”

Den här filosofin fångade Previse-teamets uppmärksamhet när de läste hennes bok ”Simple Skin Beauty”. De tror också att hudens hälsa och utseende är tätt sammankopplade. När de träffades diskuterades hennes holistiska livsstilssyn på frisk hud, däribland förebyggande åtgärder, sunda matvanor och skydd mot överdrivet solande. Previse teamet berättade om sin strävan efter att utveckla förebyggande hudvårdsprodukter som är skonsamma mot både vår hud och vår planet. De insåg snart att deras sammanlagda erfarenhet, kunskap och passion stämde väl överens. Previse teamet bad henne bli deras exklusiva medicinska rådgivare. Tillsammans har de tagit fram en enkel och effektiv hudvårdsrutin i tre steg.

Ellen Marmur: ”Previse recept är anpassade för att uppfylla de särskilda behoven hos våra individuella hudtyper. Produkternas hållbara ingredienser är framtagna utan att skada miljö eller människor. Förpackningarna är fantastiska. Jag ser ofta vackra förpackningar som är alltför komplicerade eller onödiga. Istället för att lägga pengar på fåniga behållare har Previse investerat i produktinnehållets kvalitet”.