Om Previse

Previse betyder att förutse, att ligga steget före.

Previse Skincare är ett nytt hudvårdskoncept som tar hänsyn till hudens melanininnehåll (pigment) enligt Fitzpatricks skala, en numerisk klassifikation för hudfärg från 1–6. Hudtypen fastställs av hudläkare eller hudvårdsutbildad personal eller via en enkel test bestående av 11 frågor. Frågorna inriktar sig på solkänslighet, ärftlighet för hudcancer, eventuella hudbesvär mm. Produkterna är framtagna genom flera års samarbete mellan hudläkare (Dr Ellen Marmur, New York) , kemister och botanister, grundat på vetenskap och klinisk erfarenhet.

I recepten ingår ingår växter och alger valda ur ett hållbarhetsperspektiv, antioxidanter och hyaluronsyra. Silikon, sulfatämnen, parabener, petroleum, triclosan, PABA, syntetiska parfymämnen och andra tveksamma ingredienser är uteslutna. Fåtalet ingredienser förenklar valet för kunden och medför ökad transparens, förståelse för produkternas exakta innehåll. Produkterna är tillverkade i små datumstämplade mängder för att garantera aktiva produkter. Innehåller inga animaliska ämnen och är ej testade på djur. Förpackningarna är återvinningsbara till 95 %.

Alla Previse produkter kan kombineras med annan hudvård och kosmetika samt receptbelagda preparat.

 

Vem ska använda Previse?

Produkterna är skräddarsydda för alla hudtyper och etniciteter. Passas såväl kvinnor (även gravida och ammande) som män och erbjuder en god, aktiv och förebyggande hudvård för unga. Previse passar även den mogna huden som behöver mycket fukt och näring. Det nya, spännande konceptet passar för den ökande gruppen av medvetna livsstilskonsumenter med krav på kvalitet. Att vårda och skydda sin hud är ett led i en sund livsstil. Med Previse Skincare tycker vi oss ha hittat en dermatologiskt utvecklad, aktiv hudvård som passar alla hudtyper och som ligger steget före med rätt miljötänk.

 

Previse yourself!