Vanliga frågor

Kan produkterna ge biverkningar?

Även om det är väldigt ovanligt  kan man uppvisa en begränsad känslighet mot Previse. Irritation/ utslag kan orsakas av följande ingredienser:  Leuconostoc/ filtrat av fermenterad rädisa. Vårt konserveringsmedel som är tillverkat av rädisor ingår i alla Purify, Nutrify och Defend produkter. Extrakt av tusensköna (Bellis Perennis) – extraktet ingår i alla Previse ansiktsprodukter. Aprikoskärnolja (Prunus armeniaca) och Solrosolja (Helianthus Annuus: återfuktande extrakt som ingår i alla Defend-produkter.

Är produkterna testade på djur?

Nej inga av våra produkter är testade på djur.

Kan jag använda mina nuvarande produkter tillsammans med Previse produkter?

Previse recept är framtagna för att passa din hudtyp, och fungera tillsammans med andra hudvårdsprodukter. Om du är osäker eller har frågor kan du maila oss.

Kan jag använda smink tillsammans med Previse produkter?

Previse kan användas tillsammans med ditt vanliga smink.

Innehåller era produkter GMO (genetiskt modifierade organismer)?

Previse recept är fria från GMO.

Hur länge räcker mina produkter?

När du använder din 3-stegsrutin morgon och kväll enligt anvisningarna kommer dina produkter att räcka i ungefär 3 månader.

Innehåller Previse produkter solskyddsfaktor?

Nej, förutom Sunsheer – vår fuktighetsbevarande solskyddskräm, så innehåller Previse inga solskyddsfaktorer men fungerar som en skyddande barriär mellan din ansiktshud och vår alltmer skadliga miljö. Previse hjälper till att förebygga hudskador orsakade av solen samtidigt som det skyddar hudceller och ökar kollagendensiteten och elasticiteten på sikt. Previse teamet arbetar aktivt för att förebygga hudcancer och deltar i olika projekt för detta.

Är Previse produkter avsedda för män eller kvinnor?

Previse produkter är avsedda för både män och kvinnor. Vi anpassar våra produkter så att de uppfyller dina behov, oavsett kön. Våra recept är utformade för att uppfylla behoven hos våra kunders specifika hudtyper, baserat på vårt patentskyddade hudtest. Vi rekommenderar alla att genomföra vårt test för att få veta sin hudtyp och rekommenderade 3-stegsrutin från Previse.

Går förpackningarna att återvinna?

Förpackningar går att återvinna till 95%.

Var kan man köpa Previse?

Idag säljs  Previse i Norden på utvalda hudkliniker samt via vår webshop.

Kan man använda Previse om man är gravid eller ammar?

Ja, alla Previse produkter kan användas om du är gravid eller ammar.